Magazinul online totaloffice.ro exclusiv pentru en-gros vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa achizitioneze in cantitati mari produse pentru scoala si gradinita dedicate copiilor de toate varstele .

 

Prin achizitionarea de pe website-ul nostru va ajutam sa castigati timp! Astfel aveti mai mult timp sa va decideti, aveti o evidenta la ce cumparati si produsele ajung in timp scurt la dumneavoastra. Aprovizionarea cu produse noi este acum mult mai usora si mai transparenta!

 

Dupa activarea contului dumneavostra pe totaloffice.ro aveti acces la informatiile privind pretul si puteti face cumparaturi fara griji. Practicam preturi fixe si corecte! Toate produsele sunt noi!

 

Comanda minima este de 1000 lei fara TVA!

 

Dupa transmiterea comenzii veti fi contactat de colegii nostri pentru confirmarea comenzii. De asemenea veti fi informat despre numarul de cartoane, greutatea bruta si volumul comenzii , precum si costul livrarii daca doriti ca marfa sa va fie livrata prin curierul nostru. Avand in vedere volumele transportate, firma noastra beneficiaza de tarife preferentiale.Daca insa doriti sa alegeti un alt curier decat cel folosit de noi , sau doriti sa ridicati chiar dvs comanda, nu este o problema.

 

Imediat ce primim confirmarea platii puteti trimite curierul dvs. sau puteti sa veniti la depozitul nostru pentru a ridica marfa.

 

Dupa primirea comenzii aveti 2 zile lucratoare la dispozitie pentru verificarea comenzii.Orice diferenta sau defect de fabricatie constatat trebuie sa ne fie semnalat si colegii nostri vor stabili impreuna cu dvs daca vi se va expedia diferenta sau produsele inlocuitoare - pe cheltuiala noastra- sau vi se va returna contravaloarea acestora.

 

Eventualele lipsuri sau defecte din fabrica ce vor fi semnalate la mai mult de 2 zile lucratoare de la primirea marfii , nu vor fi luate in conisderare.

 

 

Livrare direct unde solicitati dumneavoastra! Termen de livrare intre 2-4 zile lucratoare!

 

Marfa vine insotita de factura fiscala!

 

Pentru modele noi de sezon urmariti pagina “ IN CURAND” !Urmăriți catalogul Total Office!

Accesați linkul CATALOG 2020  sau scanați QR codul